Chybějící osvětlení a bezpečný chodník podél silnice mezi pražskými MČ

Podél ulice Mladých Běchovic chybí chodník pro bezpečný pohyb chodců mezi MČ Běchovice a Horní Počernice - pokud město Praha ve svých okrajových částech neumožňuje chodcům pohyb mimo silnici, měla by Praha tyto komunikace alespoň v noci osvětlit pro lepší viditelnost pohybujících se chodců. Na přiložené fotce je současný stav, kdy jsou chodci nuceni chodit trávou po nezpevněné krajnici a řidiči je vidí až na poslední chvíli.

Zaslal: David Strunz, 28.12.2016 v 10:36

Praha - Běchovice-

Mladých Běchovic, Praha - Běchovice

Aktualizace podnětu

11.04.2022

Martin Šemík přidal následující aktualizace podnětu:

Dobrý den,

od roku 2018 existuje v úseku Nádraží Běchovice střed - Xaverovský potok oddělená asfaltová smíšená stezka pro chodce a cyklisty. Ta je osvětlená jen v úseku Nádraží Běchovice střed - Podnikatelská. V úseku Xaverovský potok - Horní Počernice (konkrétně ulice Na Svěcence) je třeba nadále použít nezpevněnou pěšinu podél Xaverovského potoka.


 
 
 
 


Komunikace o řešení podnětu

Podnět byl odeslán. Poté, co obdržíme odpověď od příslušné městské části nebo jiné odpovědné instituce, které bude podnět předán, zveřejníme ji na tomto místě.

Diskuze

pavel: Prosím, při navrhnování osvětlení, zkuste využít větší společnosti jako Philips, která se tím už nějakou dobu zabývá, viz http://www.lighting.philips.cz/systemy/systemove-oblasti/verejne-prostory/silnice-a-ulice
09.01.2017 v 14:30    

Přidat komentář


Sledovat řešení podnětu (?)



Mladých Běchovic, Praha - Běchovice

 

Sledovat řešení podnětu

Nechte nám svůj e-mail. Zašleme vám informace o postupu při řešení tohoto podnětu.

Podobné podněty

Nádraží Praha-Běchovice s kočárkem

Praha - Běchovice, 21. říjen 2012 Vyřešený

Rozbité zábradlí před mateřskou školkou

Praha 1, 24. leden 2017 Vyřešený


Zobrazit všechny podněty