Chybějící přechod Limuzská - Černokostelecká - Úvalská

Dobrý den,

na křížení ulic Limuzská - Černokostelecká - Úvalská není ve východní části křižovatky přechod, tzn. při přecházení z východní části Limuzské ulice do Úvalské ulice je nutné přejít tři přechody místo jednoho (viz přiložená mapa). Z jakého důvodu tomu tak je? Nebylo by vhodné přechod doplnit, jelikož se ve při východní části Úvalské ulice nacházejí různé služby a většina křižovatek tvaru X je standardně řešena se všemi přechody.

Děkuji

Zaslal: Michael Košař, 20.12.2023 v 15:12

Praha 10-

Černokostelecká, Praha 10

Aktualizace podnětu

20.12.2023

Ing. Daniel Čech přidal následující aktualizace podnětu:

Dobrý den,

přechod by bylo možno doplnit pouze celkovou rekonstrukcí křižovatky s doplněním vyčkávacího prostoru pro chodce alespoň na jedné straně kolejí, kdy není jisté, zda by tím nebylo znemožněno odbočení rozměrných vozidel, a rozhodně by to mělo negativní dopad na kapacitu křižovatky (kolik vozidel tudy dokáže projet za hodinu) a tím zhoršení už tak vznikajících dopravních kongescí. Není nám známo, že by vlastník komunikace, hlavní město Praha, připravoval takovou akci.

S pozdravem

Ing. Daniel Čech
vedoucí oddělení státní správy
odbor dopravy
Úřad městské části Praha 10
Vinohradská 3218/169, 100 00 Praha 10



Komunikace o řešení podnětu

Podnět byl odeslán. Poté, co obdržíme odpověď od příslušné městské části nebo jiné odpovědné instituce, které bude podnět předán, zveřejníme ji na tomto místě.

Diskuze

Žádné komentáře

Přidat komentář


Sledovat řešení podnětu (?)



Černokostelecká, Praha 10

 

Sledovat řešení podnětu

Nechte nám svůj e-mail. Zašleme vám informace o postupu při řešení tohoto podnětu.