Chybějící sloupky na chodnících v Krátké ulici

V Krátké ulici probíhá rekonstrukce chodníků - nevzhledný asfaltový chodník s mnoha záplatami je nahrazován pražskou mozaikou. Prostor pro šikmá stání automobilů, který zasahuje i na chodník, je jasně materiálově odlišen od prostoru pro chodce, parkující auta to ovšem nerespektují. Stáním na chodníku pak nejenomže zabírají místo chodcům, pro které je obtížné se např. s kočárkem vyhnout, ale také ničí mozaiku zatížením, na které není tento povrch navržen, a také nevyužívají ulici, kde pak zbývá mnoho nevyužitelného místa mezi prostorem pro průjezd aut a auty parkujícími.
Vše by vyřešily sloupky, které by byly osazeny na materiálové rozhraní chodníků. Protože rekonstrukce ještě probíhá, věřím, že taková změna projektu může proběhnout.

Zaslal: Tomáš Vojtíšek, 23.06.2023 v 11:40

Praha 10-
 
 
 

Krátká, Praha 10

Aktualizace podnětu

17.07.2023

Chodci Sobě přidal následující aktualizace podnětu:

Chodci sobě: Jedná se o porušování dopravních předpisů, městská část preferuje řešení bez sloupků. Praha 10 aktivně působí na neukázněné řidiče skrze letáky i sociální sítě. Na místo také posílá městskou policii.


 
 
 


Komunikace o řešení podnětu

Podnět byl odeslán. Poté, co obdržíme odpověď od příslušné městské části nebo jiné odpovědné instituce, které bude podnět předán, zveřejníme ji na tomto místě.

Diskuze

Žádné komentáře

Přidat komentář


Sledovat řešení podnětu (?)



Krátká, Praha 10

 

Sledovat řešení podnětu

Nechte nám svůj e-mail. Zašleme vám informace o postupu při řešení tohoto podnětu.

Podobné podněty

Norská - přechod - Kodaňská

Praha 10, 20. březen 2017 Vyřešený

Zvednutá dlažba chodníku v ul. Milady Horákové

Praha 6, 27. srpen 2018 Bez odpovědi

Propadlý poklop kanálu

Praha 7, 12. březen 2013 Vyřešený


Zobrazit všechny podněty