Instalace zpomalovaciho prahu do ulice Kadečkové, Praha 18

Ulicí Kadečkové projíždí nemalé množství aut a z toho velká část asi ani neví o snížené rychlosti na 30km/hod., realita některých jedinců je i 70+km/hod. Problémová místa k umístění zpomalovacího prahu jsou vybrané z důvodu přechodu pro chodce v mírné hůř přehledné zatáčce. Je zde větší pohyb chodců z důvodu obchodu potravin. Další přechod je hned u příjezdu do ulice Kadečkové, kde je i značka 30km/hod, ale je tak bokem, že ji při odbočování řidiči ignorují. V okolí prvního přechodu je restaurace a je zde větší výskyt chodců a dětí. Poslední zpomalovací prahy jsou vyznačené právě z důvodu rovinky mezi obytnou částí a výjezdy z garáží. Rovinka svádí mnoho řidičů i k trojnásobnému překračování rychlosti. Pokud to bude jen trochu možné a schůdné, instalujte alespoň jeden práh mezi ty výjezdy z garáží se značkou omezující rychlost. Sníží to doufám rychlost a bezpečnost celé ulice. Závěrem bych rád požádal o znovu nastříkání 'zebry' na přechodech pro chodce v Kadečkové ulici.

Zaslal: Milan Mareda, 19.08.2021 v 10:02

Praha 18-
 
 
 
 
 
 

Veselská, Praha 18

Komunikace o řešení podnětu

Podnět byl odeslán. Poté, co obdržíme odpověď od příslušné městské části nebo jiné odpovědné instituce, které bude podnět předán, zveřejníme ji na tomto místě.

Diskuze

J. Raška: Ale pane Mareda,

snad nechtějí, aby MČ Praha 18 jim odpovídala, nebo dokonce něco udělala!!

MČ Praha 18 má jiné starosti, například se mohou Mareda dočíst na jejich internetových stránkách následující moudrosti: "Cílem gender mainstreamingu je zapojení rovných příležitostí do všech oblastí politiky, správy a organizace, a tím posílit demokracii a sociální spravedlnost. Principem je snaha zohlednit rovné postavení při plánování, realizaci, evaluaci, podpoře i v hodnocení státních opatření."

Tak Mareda nezdržují zpomalovacími priuhy, MČ Praha 18 evaluuje!!!
04.11.2021 v 18:34    

strašil: Přejezdové polštáře byly v roce 2022 odstraněny.
Strašil
17.01.2023 v 14:19    

Přidat komentář


Sledovat řešení podnětu (?)



Veselská, Praha 18

 

Sledovat řešení podnětu

Nechte nám svůj e-mail. Zašleme vám informace o postupu při řešení tohoto podnětu.

Podobné podněty

BEZPEČNĚ DO ŠKOLY - TUPOLEVOVKA

Praha 18, 11. březen 2021 S odpovědí

Chybějící propojka chodníků

Praha 18, 19. leden 2013 S odpovědí

Ignorace přechodu pro chodce u zastávky Kyselova

Praha 8, 26. listopad 2014 Bez odpovědi


Zobrazit všechny podněty