Chybějící přechod IvančickáxJančova Praha 18

Chybí přechod, místo je nepřehledné, zvláště pro děti, které tam chodí ze školy, nebezpečná jsou především elektroauta, která nejsou ani slyšet. Přechody byly odstraněny před několika lety s tím, že v oblasti je omezená rychlost na 30km/h., řidiči to ale asi bohužel neví a rychlost nedodržují. Aktuálně je situace horší o to, že se jedná o objízdnou trasu pro minibus 166 a i provoz osobních aut se výrazně zvýšil (kvůli uzavření některých ulic v Letňanech). Děti nemají jinou možnost, jak se dostat na druhou stranu - chybí tam chodník (kvůli vybudování dalších parkovacích míst byl zrušen).

Zaslal: Veronika Kubíková, 07.03.2022 v 09:49

Praha 18-

Jančova, Praha 18

Aktualizace podnětu

27.09.2023

Kubíková přidala následující aktualizace podnětu:

Během léta 2023 byly oba přechody vybudovány. Nevím, kdo to zajistil, děkuji všem, kdo to prosadil, zaplatil, vybudoval...




Komunikace o řešení podnětu

Podnět byl odeslán. Poté, co obdržíme odpověď od příslušné městské části nebo jiné odpovědné instituce, které bude podnět předán, zveřejníme ji na tomto místě.

Diskuze

Viktor Š. : Situaci tu ještě komplikují ignoranti z domů v Ivančické, kteří svými (pravděpodobně ilegálně umístěnými) popelnicemi zužují průjezd Ivančickou, takže v křižovatce zastavují auta, dávající přednost protijedoucím v zúženém místě.

Také by určitě pomohlo pořádné ukončení chodníku na V rohu Velešínské / Jančovy (aby bylo kde se zastavit a rozhlédnout), jenže to je zas majetek CPI byty.
27.09.2022 v 09:42    

Přidat komentář


Sledovat řešení podnětu (?)



Jančova, Praha 18

 

Sledovat řešení podnětu

Nechte nám svůj e-mail. Zašleme vám informace o postupu při řešení tohoto podnětu.

Podobné podněty

Špatné pěší spojení Letňan se stanicí metra

Praha 18, 22. prosinec 2015 Bez odpovědi

Přechod v Třinecké ulici

Praha 18, 07. duben 2021 S odpovědí

Přechod pro chodce na Bohdalci

Praha 10, 18. říjen 2012 Vyřešený


Zobrazit všechny podněty