Koridor na pruchod chodcu

Rad bych se zeptal na moznost zrizeni koridoru na pruchod chodcu z ulice Laubova smer nam. Jiriho z Podebrad. Tato spojnice je extremne frekventovana a pro pesi tam zcela chybi logicka cesta.
Konkretne jde o navaznost z obou chodniku teto ulic, kde pristup na samotne namesti blokuji zaparkovana auta v ulici kolme na Laubovu (prodlouzeni Lucemburske ale uz na namesti). Musi se tam tam jednak prochazet mezi 2 radami zaparkovanych aut, dale tam neni timto smerem zadny prechod. Drive slo chodit vice vpravo (pri pohledu na namesti), ale tam si kavarna udelala ohrazenou zahradku se stolky a dale jiz stoji stanky trhovcu.
Vice napovi prilozene fotografie.
Myslim, ze by koridor na sirku cca 2 vozu uvitalo spousta lidi a urcite drive, nez bude delana celkova reko. namesti. Nejlepsi mi to prijde v miste vpravo, podel zahradky kavarny, kde na foto stoji auto z rakvi a vzadu pak dodavka.
Mockrat dekuji za nasmerovani na spravny urad a posouzeni.

Zaslal: vaclav svoboda, 20.11.2023 v 13:02

Praha 3-
 
 
 
 

Laubova, Praha 3

Aktualizace podnětu

21.11.2023

Ondřej Rut přidal následující aktualizace podnětu:

Dobrý den,

požadavek je velmi jasný a odůvodněný, nicméně bude vyřešen v blízké době samotnou rekonstrukcí náměstí. Pro ni byl již vybrán zhotovitel a předpokládá se zahájení začátkem roku 2024. Stavba sice potrvá téměř tři roky, ale v jejím průběhu by nebylo vhodné dělat změny. Posílám výřez budoucího stavu z dokumentace pro stavební povolení.

S pozdravem,

Ondřej Rut
místostarosta
Městská část Praha 3
Havlíčkovo nám. 700/9, 130 00 Praha 3
kancelář č. 116




21.11.2023

svoboda přidal následující aktualizace podnětu:

Dobry den, mockrat dekuji za odpoved, snad se tedy situace zlepsi a snad to bude drive jak za 3 roky.
Verim, ze namalovat tam ted zcela na kraj zlute krize v sirce 2 aut by take nemel byt, ale kdyz to nejde, tak ok.

Jedine cemu uplne nerozumim dle te poskytnute dokumentace, kudy tam lidi budou chodit - vidim tam jen vozovku, bez niceho dalsiho?

Dekuji!



Komunikace o řešení podnětu

Podnět byl odeslán. Poté, co obdržíme odpověď od příslušné městské části nebo jiné odpovědné instituce, které bude podnět předán, zveřejníme ji na tomto místě.

Diskuze

Žádné komentáře

Přidat komentář


Sledovat řešení podnětu (?)



Laubova, Praha 3

 

Sledovat řešení podnětu

Nechte nám svůj e-mail. Zašleme vám informace o postupu při řešení tohoto podnětu.

Podobné podněty