Újezd - nebezpečný přístup k tramvajovému ostrůvku z ulice Vítězná

Dobrý den,
při cestě z Vítězné ulice na tramvajovou zastávkuÚjezd ve směru na most je  nepohodlně, a řekla bych, nebezpečně, vyřešen přístup chodců na ostrůvek (viz nákres, člověk musí jít velkou oklikou nejdřív přes přechod v ulici Újezd, potom po chodníku až na vzdálený konec tramvajového ostrůvku, tam přejít přes přechod mezi auty a vrátit se po tramvajovém ostrůvku zpět k zastávkovému sloupu). Děti z nedalekého  gymnázia si pochopitelně cestu zkracují (zvláště když tam zrovna stojí tramvaj)  a buď nebezpečně přebíhají k tramvaji mezi auty, případně přebíhají  z půlky přechodu přes ulici újezd rovnou k tramvaji (mezi autopruhem a tramvajovým pásem). 
Bylo by prosím možno toto vyřešit?
Dovolila bych si navrhnout některou z následujících variant:A. nový přechod přes ulici Újezd (viz nákres) B. zvýšená silnice (a přednost prochodce v tomto úseku) C. prodloužení ostrůvku až dopřechodu přes ulici Újezd  Budu ráda za vaše odborné návrhy a plán. Děkuji, Eva V.

Zaslal: Eva Vedlejší, 02.05.2023 v 13:38

Praha 5-
 
 
 
 

Újezd, Praha 5

Komunikace o řešení podnětu

Podnět byl odeslán. Poté, co obdržíme odpověď od příslušné městské části nebo jiné odpovědné instituce, které bude podnět předán, zveřejníme ji na tomto místě.

Diskuze

Žádné komentáře

Přidat komentář


Sledovat řešení podnětu (?)



Újezd, Praha 5

 

Sledovat řešení podnětu

Nechte nám svůj e-mail. Zašleme vám informace o postupu při řešení tohoto podnětu.

Podobné podněty

Nebezpečná situace v parku Mrázovka

Praha 5, 28. duben 2020 S odpovědí

Krátký interval semaforu pro chodce

Praha 9, 31. říjen 2022 S odpovědí

Krátká zelená u přechodu U Bulhara

Praha 1, 12. březen 2012 S odpovědí


Zobrazit všechny podněty